Fjernhealing af ulige lange ben

Har du ubalancen ulige lange ben og ønsker at blive rettet op på en hurtig, effektiv og oplysende måde, så er du velkommen at ringe til mig. Jeg ser ubalancen og dens personhistoriske og psykologiske aspekter, og sørger før at benlængden i løbet af samtalen/kon-sultationen bliver korrigeret på en langtidsholdbar og verificerbar måde. Resultatet kan i mere en ni ud af ti tilfælde måles eller ses med det blotte øjet.

Fast pris for en balancering af ulige lange ben er 150 danske kroner per ti minuter og en korrigering tager sjældent mere end tyve minuter. Du betaler først efter at have konstateret at dine ben er lige lange.i

Fakta om ulige lange ben

Det er min erfaring at to tredjedele af alle mennesker har ulige lange ben, eller som det hedder på fagsprog anisomeli.

– En anatomisk anisomeli foreligger hvis der er en forskel i absolut længde på de to underekstremiteter. Konstateres almindeligvis med røntgen eller scanning.

– En funktionel anisomeli foreligger ved en ubalance som kan ses i bækkenregionen ved at en hoftekam er forskudt op eller ned (ibland også fremover eller bagover) i forhold til den anden. Kan konstateres ved øjemål.

De fleste mennesker med ulige lange ben, ved enten ikke at de har det eller oplever ingen gener ved det. Men når forskellen i benlængde nærmer sig eller er mere end to centimeter, er det tit en bevidstgene og en medvirkende årsag til problemer i ryg, nakke og led.

Det er normalt at have ulige lange ben og andre kropslige asymmetrier. På samme måde som det er normalt at ikke være perfekt. Vi har alle problemer og en indi-viduel fysiognomi, karakter og historie. Men det er heldigvis også normalt at ønske at opnå balance i tilværelsen, på det psykiske såvel som det kropslige plan. Balance i sindet har en afsmittende effekt på kroppen og vice versa. Min foretrukne måde under en personlig konsultation, at få konstateret om du har ulige lange ben og i hvilken grad, er at:

– du lægger dig fladt ned på ryggen med strakte ben og samlede hæle.

– jeg (eller under en telefonkonsultation: en person ved din side) kigger efter om knuderne på indersiden af dine ankler er udfor hinanden, eller forskudt.

– du rejser dig op i sidende stilling med benene, stadig parallelle, strakt ud fra kroppen.

– vi ser efter om ankelknuderne er udfor hinanden, eller forskudt.

– Er ankelknuderne forskudte, i forhold til hinanden i en eller begge positioner, og hvis forskydningen forandres i bevægelsen, da har du ulige lange ben. Og i langt de fleste tilfælde af funktionel art.

Årsager

Hvad som forårsager alle disse ulige lange ben af den funktionelle type, og hvordan disse skal håndteres, hersker der blandt forskellige fagfolk og på nettet, mange forskellige meninger om.

For mig handler det om energetiske ubalancer som via nerver, muskler, led og organer konkretiserer sig som asymmetrier i kropsholdning og bevægelsesmønstre. Krop og psyke er et sammenhængende system og ubalancen kan have sit fysiske udgangspunkt andre steder end i hofte og bækken (for at så forplante sig dertil). Årsagen til ubalancen ulige lange ben kan være akut stress, gamle traumer, følelses-mæssige mønstre, miljøpåvirkning, yin og yang ubalance samt andre blokeringer af det personlige potentiale. Derved kan ubalancen også komme og gå. Personlig vækst, kropsbevidsthed, meditation og selverkendelse har en forebyggende og healende effekt på tendensen til ulige lange ben af den funktionelle type.

Korrigering

Ulige lange ben kan med vekslende fremgang og holdbarhed korrigeres på forskellige måder af blandt andet fysioterapeuter, kiroprak-torer, rygklinikker, laserterapeuter, kinesiologer og akupunktører. Balanceringen kan også ske spontant og ubevidst ved en terapisession, et indre kvantespring eller en anden healende begivenhed i livet..

Min måde

Af de mange hundreder af individuelle balanceringer af ulige lange ben som jeg har udført – i klinik eller over telefon – har jeg aldrig gjort to gange helt på samme måde. Hver ubalance er som individet unik. Min healing ligeså. Den tager udgangspunkt i en clairvoyant reading og kropsscanning. Balanceringen holder som regel i årevis. For manges vedkommende er den tilsyneladende permanent.

Anatomisk anisomali

Kun nogle få procent af alle med ulige lange ban har reel (anatomisk) anesomali forårsaget af benbrud, skader, operationer, misdannelser polio og anden sygdom.

Da kan for eksempel den ene lårbens-knogle være en eller flere centimeter kortere end den andre. Her kan jeg intet stille op. De fleste mennesker med anatomisk anisomeli har dog som regel også funktionel anisomeli, hvilket det er fornuftig at korrigere inden den anatomiske forskellen skal kompenseres.

Personer med anatomisk anisomeli kan have gavn af hælforhøjelse under det ”korte benet”. Men kun når den funktionelle delen af anisomelin er taget i betragtning og afbalanceret. Gives hælforhøjelsen til en person med funktionel anisomeli, skaber det som regel flere problemer end det løser. Noget som desværre tit sker.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.